Game of Thrones –fanifiktio

Game of Thrones on David Benioffin ja D. B. Weissin luoma yhdysvaltalainen fantasiasarja, jonka ensimmäinen tuotantokausi alkoi vuonna 2011. George R. R. Martinin kirjoittama Tulen ja jään laulu –fantasiakirjasarja toimii perustana Game of Thrones –televisiosarjalle.

Sarjaa on kuvattu useissa eri maissa ja siitä on julkaistu jo neljä tuotantokautta. Game of Thrones nousi heti alusta asti katsojien suureen suosioon. Game of Thrones on sarjana hyvin monipuolinen ja jännittävä ja siitä löytyy useita mielenkiintoisia henkilöhahmoja. Lisäksi ympäri maailmaa kuvatut kohtaukset näyttävät upean ympäristön. Lisäksi sarjassa esiintyy taruolentoja, kuten lohikäärmeitä ja jättiläisiä. Sarjassa eroottisuus ja seksi ovat suuressa osassa vallantavoittelun ja seikkailujen kanssa.

Kaikki edeltävät asiat saavat varmasti fanifiktion kirjoittajat lipomaan huuliaan innostuksesta. Game of Thrones sarjan henkilöhahmoissa on valinnanvaraa, ja lisäksi on vieläpä mahdollista kirjoittaa tarinoita lukuisista taruolennoista. Sarjan eroottisuus antaa fanifiktion kirjoittajalle tietoa alkuperäisteoksen ihmissuhteista ja näin ollen fanifiktion kirjoittaja voi tehdä niistä vielä mutkikkaampia.

Niin kuin itse sarjakin, Game of Thrones –fanifiktio on vielä uusi ilmestys. Tästä huolimatta sarjan lisätarinoita löytyy jo vaikka millä mitalla internetin eri sivustoilta. Toisinaan Game of Thrones –fanifiktiot yhdistetään esimerkiksi Harry Potter –teokseen, luoden crossover-fanifiktiota. Lisäksi muista Tulen ja jään laulu –fantasiakirjoista löytyy useita fanifiktioita.